Együtt mesterekkel – Vakáció Niklaus Brantschennel

Nyomtatóbarát változatSend by email
Posticum, Nagyvárad, 2018. 08. 28. – 09.02.
 
Teljesítményorientált és túlterhelt világunkban, amikor szabadidőnk egy részét is elmaradozott dolgaink bepótolásával töltjük, a Posticum másfajta vakációt kínál. Vakációt Niklaus Brantschen jezsuita atyával, zen mesterrel, aki ezúttal elsősorban nem meditálni, hanem létezni, pihenni és feltöltődni tanít minket. Szeretettel hívunk mindenkit, aki a mesterrel egy levegőt lélegezve, kirándulás és úszás, teázás, beszélgetés és meditáció közepette szeretne regenerálódni, újratöltődni és közben ellesni valamit abból, hogyan alakítja át a spiritualitás szabadidő-kultúránkat, a lélekkel áthatott szabadidő pedig életünket.
 
Játszani, mozogni, úszni, kirándulni, vagy épp kávét szürcsölve üldögélni és semmit sem csinálni, a jelenben lenni együtt, egymással és egymásért... visszatalálni az (egyen)súlyponthoz, amely segít újra érezni energiáinkat és visszaadni az értelmet mindennapjainknak... Tanuljunk „csak létezni, csak úgy, csak azért” Niklaus Brantschennel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A jelentkezési lap letölthető innen: JELENTKEZÉSI LAP A VAKÁCIÓRA!
 
FONTOS! 
A szervezők szállást csak a június 10-ig jelentkező résztvevőknek tudunk garantálni! 
 
 
A Facebook esemény ide kattintva elérhető! 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Bővebb információ, mely a Facebook esemény leírásánál is olvasható:
 
Az igazi RELAXÁCIÓ ott kezdődik, ahol az ember teljesen maga mögött tudja hagyni munkáját, mindennapi tevékenységeit. Aki nem tud PIHENNI, semmittenni, az meditálni, sőt hatékonyan dolgozni sem képes. Teljesítményorientált és túlterhelt világunkban a Posticum most egy másfajta nyárvégi programot kínál: VAKÁCIÓT Niklaus Brantschen jezsuita atyával, zen mesterrel, aki ezúttal elsősorban nem meditálni, hanem PIHENNI, JÁTSZANI és FELTÖLTŐDNI tanít minket. Megfordítjuk a sorrendet: nem a meditációval kezdjük, hanem a lazítással!

Lesz: kirándulás és úszás, reggeli csi kung és kocogás, városnézés és koncert, családi programok és kötetlen beszélgetések, közös étkezések és teázások-borozások, filmnézés és társasjátékozás - ÉS meditáció.

ELLESSÜK a mester tudományát: azt, hogyan alakítja át a spiritualitás és a meditáció mindennapi életünket. Újra megtanuljuk milyen CSAK ÚGY létezni, önmagáért – együtt a mesterrel.
Ha a párod számára még idegen a meditáció világa, vagy szeretnéd, hogy gyerekeid is megérezzék, milyen ÉLETKÖZELI HELYZETEKBEN egy hiteles mester aurájában lenni, ez a tábor kiváló alkalom lehet arra, hogy ezt az első lépést megtegyétek.

Családokat, párokat és szingliket egyaránt szeretettel várunk! Többnyelvű, színes kis tábori közösségre számíthatsz.

Ez a tábor az első a Posticum EGYÜTT MESTEREKKEL névre keresztelt rendezvény-sorozatából.

Árak:
Teljes ellátással: 110 lej/fő/nap.
Szállást csak a június 10-ig jelentkező résztvevőknek tudunk garantálni!
Szállás nélkül (csak étkezés, egységárban megadva): ebéd 23 lej; vacsora: 17 lej
Áraink 40 %-os kedvezményt tartalmaznak.

KAPCSOLAT:
info [at] posticum [dot] ro
+40 259 431 398
+40 744 504 051