"Legyen úgy" - Dés László jótékonysági koncertje

Nyomtatóbarát változatSend by email
Helyszín: 
Párbeszéd Háza, Konferenciaterem

A jótékonysági est a Párbeszéd Háza, a Jezsuita Szakkollégium és a Jézus Társasága Alapítvány közös rendezvénye.

 

a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium kollégistáinak MEGHÍVÓJA

Köszönjük, hogy egykor hallgatója volt a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium közösségének. Hálánk jeléül szeretnénk teret nyitni a személyes találkozásra. Egy tavaszi zenei est keretében ismét találkozhat szakkollégistáinkkal, megismerkedhet kollégiumunk jelenlegi tevékenységével.  

Örömmel meghívjuk Önt és Kísérőjét az április 16-án 18 órakor, a Párbeszéd Házában megrendezésre kerülő Dés László „Legyen Úgy” című jótékonysági koncertünkre. Az estet P. Vízi Elemér SJ provinciális nyitja meg.

A belépés minden meghívottunk számára díjtalan, de a szervezés megkönnyítése érdekében regisztrációhoz kötött. Kérjük, az alábbi linken jelezze részvételi szándékát:

https://www.eventbrite.com/e/legyen-ugy-des-laszlo-jotekonysagi-koncert-tickets-42980019395

Hálásan köszönjük, ha támogatásával a továbbiakban is segíti keresztény fiatal értelmiségi szakkollégistáink tudományos munkáját, szakmai fejlődését! Ösztöndíjalapunk feltöltésére az adjukossze.hu oldalon létrehoztunk egy online támogatható kezdeményezést. Vegyen részt Ön is munkánkban azzal, hogy a felületen keresztül vagy az est során személyesen támogatja egy-egy kollégistánkat!

Amennyiben más elfoglaltsága révén nem tud személyesen jelen lenni a koncerten, bátorítjuk, hogy továbbítsa meghívóját ismerőseinek, barátainak.

Szeretettel várjuk Önöket!

Üdvözlettel:

a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium kollégistái