Logo
magyar jezsuiták lelkiségi és kulturális központja
Phone 06-1/411-0825
E-mail parbeszedhaza@jezsuita.hu
ELMARAD! Természetes gyermekáldás konferencia

A TERMÉSZETES GYERMEKÁLDÁS KONFERENCIÁRÓL

A járvány okozta bizonytalan helyzetben azt a felelős döntést hoztuk, hogy a 2020. október 19-ére a Párbeszéd Házába meghirdetett konferenciát a tervezett formában nem tartjuk meg.
Ugyanakkor szeretnénk eljuttatni a sajtó képviselőihez és az érdeklődőkhöz mindazokat az eredményeket, amelyeket az elmúlt három évben a Természetes gyermekáldás projektben elértünk.

A képzésekről, az iskolai programokról, az új weboldalról, a program további elemeiről izgalmas, informatív és befogadható hosszúságú videókat teszünk közzé a Katolikus Szeretetszolgálat honlapján (www.szeretetszolgalat.hu/termeszetes-gyermekaldas), illetve a projekt Youtube-csatornáján.

Ennek első lépéseként október 19-én Dr. Veres András győri megyéspüspök, az MKPK elnöke és Dr. Vajda Norbert, a Katolikus Szeretetszolgálat főigazgatója videóbeszélgetésben mutatja be a Természetes gyermekáldás projekt elemeit.

A későbbiekben beszélgetést láthatnak majd a képzésben részt vevő orvosokkal, oktatókkal, illetve bemutatjuk az Emberi Méltóság Tananyag iskolai érzékenyítő programját is.

Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel a programot, amelynek eseményeiről időben tájékoztatjuk önöket.

Mindenkinek szép őszt kívánunk, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!


 

Jelenleg nincs olyan időpont, amire jelentkezni lehet.

Térkép
Hírfolyam