Logo
A magyar jezsuiták lelkiségi és kulturális központja
Adomány a Faludi Nemzetközi Filmszemle és Fotópályázat támogatására
2021.11.18

A Faludi Nemzetközi Filmszemle a magyar jezsuita rendtartomány által immár huszonöt éve létrehozott filmszakmai rendezvény, melyhez 14. éve fotópályázat is társul.

A rendezvény alapvető célja, hogy a vizuális kultúra világán keresztül teremtő párbeszédet indítson el antropológiai, spirituális, vallási, illetve társadalmi kérdésekről, és a téma kifejtéséhez illő kreativitásra buzdítsa az alkotókat. Fontos továbbá, hogy a pályázóknak lehetőséget kínáljunk a találékony és kreatív megjelenésre, az egymással és a szakma más tagjaival történő kapcsolatteremtésre. Olyan szabad, ugyanakkor elköteleződéseket is kínáló tér, közeg létrejöttét ajánlhatjuk ezzel, amely nyitott a világ, illetve az emberi kapcsolatok nehézségeire, megtartó értékeire. Részvételre hívunk mindenkit vallási, etnikai, világnézeti hovatartozástól függetlenül. Célunk művészeti, vizuális szakmai programokat is felkínálni nemcsak a jezsuita rend programjai iránt érdeklődőknek, hanem a fotó- és  filmművészetet más kedvelőinek is.

A lenti mezőben az Ön által választott összegre, majd a felugró ablakban adatai megadása után  az egyik alsó zöld gombra kattintva adományozhat. Ha az átutalásos fizetési lehetőséget választja, az ehhez szükséges adatokat (számlaszám, kedvezményezett neve, bank neve, közlemény) megadott e-mail címére küldjük el Önnek.

Adománygyűjtés

Kérjük, lehetőségéhez mérten adományával Ön is támogassa a szemlét!

Vissza a szemle oldalára >>>

Hírfolyam