Logo
A magyar jezsuiták lelkiségi és kulturális központja
​​Léleköntő MEGHALLGATLAK szolgálat szülőknek
2020.03.23

Bővül a Meghallgatlak szolgálat! Külsős szakemberek is csatlakoznak, hiszen az ADHD ezekben az időkben különösen is kihívás elé állítja a szülőket! Ha elveszettnek érzed magad a jelenlegi helyzetben, ha nehézséget élsz meg az időbeosztással, a családban felmerülő feszültségekkel, telefonálj bátran, meghallgatnak, és együtt gondolkodnak Veled! Részletekért kattints!

A Nem Adom Fel Alapítvány honlapját ide kattintva érhetitek el.

Hívjatok minket bizalommal! Odaírtuk, hogy a szakembereink milyen területen jártasak, érdemes aszerint választani segítséget.

Lieli Zsófia mentálhigiénés tapasztalatokkal rendelkező szakember és Vadon Vivien autizmus szakos gyógypedagógus pedig a Facebook üzenetekre válaszol a Nem Adom Fel Alapítvány - Léleköntő programja ƸӜƷ Facebook oldalon.

 

Önkéntes lehetőség! 

A Léleköntő program gyermekfelügyelőket keres, akik a jelen helyzetben is vállalnák, hogy lakóhelyük közelében, a járványügyi előírások lehető legnagyobb betartásával konkrét segítséget adnának az autizmussal, ADHD-val, vagy más problémával küzdő gyermekeket nevelő családoknak. Jelentkezni Körmendi Balázsnál lehet a +3670 6993316-os számon minden nap 10 és 14 óra között, vagy a [email protected] e-mail címen.

 

 

Hírfolyam