Logo
A magyar jezsuiták lelkiségi és kulturális központja
Szentlélekváró imára hívnak a magyar jezsuiták
2020.05.29

Lobbantsuk lángra együtt a világot! Szeretnéd Te is megtapasztalni a tanítványok Pünkösdi Tüzét? Szeretnéd elmélyíteni hitedet azáltal, hogy megosztod másokkal? Ha igen, akkor kattints a részletekért és jelentkezz!

 

Pünkösd jelképe a lángnyelv, a tűz, mely minden egyes tanítványon látható. Ez a Pünkösdi Tűz hevítette át a tanítványok lelkét félelmükben, és ez a Tűz tette érthetővé tanúságtételüket. Szeretnéd Te is megtapasztalni ezt a Tüzet? Szeretnéd elmélyíteni hitedet azáltal, hogy megosztod másokkal? Ha igen, akkor gyere és köteleződj el amellett, hogy négy héten át imádkozol és hetente egy órában – a családodban vagy egy erre létrejött kis csoportban – megosztod tapasztalataidat a hitedről. Ha jelentkezel, akkor hetente segítő kérdéseket és feladatokat kapsz. Tarts velünk, és keress társakat a megosztáshoz! Vagy jelezd, ha szeretnéd, hogy mi adjunk társakat.

Lobbantsuk lángra együtt a világot!

 

Csatlakozni az ezen a linken elérhető kérdőív kitöltésével lehet.

A tűz életben tartásához a 3-8 fős kiscsoportok a következőket vállalják négy héten át:

  • Hetente foglalkoznak az evangéliummal. Ehhez rövid gondolatokat, kérdéseket, akár ajánlott gyakorlatot küldünk.
  • Hetente a tagok megosztják egymással a témában imaélményeiket, tapasztalataikat, gondolataikat. Ez lehet élőben, telefonon, videókonferncián, bárhogy.
  • Közösen kiválasztott imákat mondanak, imagyakorlatokat végeznek. A regisztrációkor napi és heti imák hosszú sora közül lehet válogatni a heti fél órástól a napi kétórás imádságokig.

 

Szeretettel várunk!

Elek László SJ, Forrai Tamás SJ, Kajtor Domonkos SJ

Hírfolyam