Logo
A magyar jezsuiták lelkiségi és kulturális központja
Reflexió
Ignác, hova sietsz?// Jezsuita vetélkedő Kárpát-medencei csapatoknak

Vállalkozó szellemű csapatok jelentkezését várjuk, akik készek általános műveltségükre és együttműködési képességeikre épülő feladatokon keresztül tanulni Loyolai Szent Ignác életéről, valamint a Jézus Társasága történetéről és jelenéről.

Részletek, regisztráció >>>


Varga Júlia: A budai és pesti felsőoktatás intézményeinek hallgatói 1713-1784 // könyvbemutató // március 2.

Az MTA ELTE Egyetemtörténeti Kutatócsoport, Budapest Főváros Levéltára, az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár, és a Piarista Rend Magyar Tartományának Központi Levéltára tisztelettel meghívja Önt legújabb könyvének bemutatójára.


Megjelent az „Átfogó ökológia” tanulmánykötet

A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia (FFJA) 2022. október 20-án mutatta be az „Átfogó ökológia. Párbeszéd hit és tudomány között a Laudato si’ enciklika jegyében” című tanulmánykötetét. Az FFJA „Átfogó ökológia” fórumsorozatának eredményeit összegző kötet az újraindult Agóra sorozat részeként, a Jezsuita Kiadó kiadásában és az FFJA gondozásában jelent meg.


Hogy a tűz ki ne aludjon! Beszélgetés idősebb házaspárok részére, Hofher József atyával

Hofher József atya beszélgetős estéket tart olyan házaspároknak, akik felcseperedő gyermekeik mellett vagy az ő kirepülésük után újra egymásra szeretnének találni vagy tovább  szeretnék mélyíteni kapcsolatukat.


Szemlélődő imaestek Hofher József atyával // minden héten szerdán 18.00

Minden szerdán 18.00 és 20:30 között.

Az imaalkalmakat Hofher József SJ atya vezeti a Párbeszéd Háza "Jézus a szegletkő" kápolnájában.

Első alkalom: 2023. január 18.


Hírfolyam